Cum slabesti si te tonifiezi cu Aqua Gym

Vreti o metoda distractiva de a arde calorii? Atunci Aqua Gym sau gimnastica in apa este activitatea perfecta. Slabesti, te distrezi si te tonifiezi si fara sa depui efort. Este placut atat pentru copiii care au  probleme cu greutatea, dar si pentru adulti. Se poate spune ca este cea mai usoara cale de a slabi sanatos si usor.

 

Care sunt beneficiile pentru sanatate?

Cand faci gimanstica in apa iti pui in miscare toti muschii corpului. Este cu siguranta o activitate complexa pentru corp, iar pe langa slabirea propriu-zisa aduce si alte beneficii pentru sanatate:

 

  • Tonififca
  • Intareste musculatura
  • Da o stare generala de bine
  • Iti da energie pe tot parcursul zilei
  • Imbunatateste sistemul respirator
  • Imbunatateste sistemul cardiovascular
  • Intareste articulatiile
  • Pune in miscare sangele

 

 

Daca nu stii sa inoti, nu este nicio problema, pentru ca apa nu are voie sa treaca de piept sau gat. Plus de asta, orice exercitiu se face in prezenta unui instructor specializat. Exista exercitii speciale pentru brate, picioare, fesieri si abdomen. Exact zonele problematice pentru unele persoane si chair nu mai conteaza acest aspect, pentru ca iti sculptezi tot corpul.

Nu-ti trebuie o conditie fizica de invidiat pentru gimnastica in apa. Chiar si persoanele varstice pot apela la acest tip de activitate. Efortul nu este unul iesit din comun si ganditi-va ca pana si ei si copiii pot face aceste exercitii de care va spuneam. De asemenea, exista si diverse accesorii pe care le puteti folosi in apa tot sub indrumarea unui instructor.

 

Impreuna cu o dieta sanatoasa, Aqua Gym poate fi aliatul tau de nadejde atunci cand ai kilograme in plus, dar si cand vrei sa-ti pastrezi un anumit numar de kilograme. In mod normal, dupa slabire, pielea se lasa si devine flasca, ei bine nu mai este cazul cu ajutorul exercitiilor in apa. O sa va bucurati de o piele tare ca piatra si fara a apela la o sala de fitness.

 

Tu cand incepi gimnastica in apa?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *